dissabte, 12 de setembre del 2009

Cursa de Relleus de Montblanc

Dins els actes de la Festa Major de Montblanc, el dia 5 de setembre es va disputar la Cursa de Relleus de les Entitats Montblanquines. No és la primera edició d’aquesta cursa de relleus que cada any té més afluència de gent i que pel seu original format es consolida com un referent per aquells que els agrada disputar una cursa per equips.
Un circuit fàcil pel casc antic de Montblanc i un desnivell mínim, fan que aquesta cursa la puguin gaudir, des dels més professionals, als que corren per primer cop en un event com aquest.
Alguns espluguins ens vam trobar cap a quarts de vuit a la plaça de Sant Francesc amb temps per recollir els dorsals i saludar els companys que ens anavem trobant.
Puntualment a les vuit del vespre es va donar el tret de sortida a la cursa i els primers rellevistes van començar a donar voltes al circuit. Cada participant havia de recórrer un quilòmetre i mig, dues voltes, que per mantenir el ritme dels primers s’havia de fer amb seny, ja que molts, consumien totes les seves forces abans d’acabar la primera volta. En total, els quatre rellevistes havien de completar sis quilòmetres.Tot i ser una cursa no competitiva ningú volia ser l’últim i tots els participants van entregar el millor de si mateixos per acabar el més endavant possible.Els companys del Mas Virgili es van imposar en un relleu final impressionant d’en Xavi Prim, que va superar els que fins llavors havien ocupat la primera posició.Un servidor, formant equip amb companys de Montblanc, va aconseguir la quarta posició per equips.Samarreta commemorativa, aigua i galetes per recuperar forces i sopar a l’Església de Sant Francesc per acabar d’arrodonir el dia. Tot gratuit. Un aplaudiment pels companys del Club Atlètic Montblanc que es superen cursa a cursa i que són capaços d’organitzar events com aquests en dies tan senyalats. Enhorabona a tots.

Text: Jordi Guasch