dilluns, 26 de setembre del 2011

Triatletes de pa sucat



Amb l'excusa de la bici de muntanya i el fanguet els membres del CAE Marc Martí, Xop i Toni van participar en la XV Triató popular de Tarragona... Tot i ser popular amb distàncies aptes per a tots els públics ens va fer suar la cansalada!
De bon dematí a les 9i 38' exactament la Natalia Rodriguez ens va donar el tret de sortida i comença la lluita lliure aquàtica per agafar bona posició... El Toni va sortir de l'aigua en 6' amb alguna esgarrapada i una mica marejat, el Marc 2' després amb la sensació de que ha nedat 500m i el Xop 2' després pensant si arribo a estar fora l'aigua crec que ens estovem... Tots amb aigua per tot arreu a buscar les btt's que ens esperaven al box.  i un circuit rodador ple de tollets de fang petroquímic ens portava pel llit del riu Francolí fins al pont del Diable i alli 4 trialeres i avall altra vegada. en total més o menys el parcial 1h 04' El Toni, 1h 08' el Marc i 1h 12' el Xop. La zona per córrer l'Espigó carregat de gent passejant, corrent i als xiringuitos fent cerveses i més o menys uns 20' de parcial cadascú de naltres. Total una magnífica actuació que es resumeix en aquestes dades.

Toni Morlans 20e classificat TTotal:  1h 27' 36''
Marc Martí     54e classificat TTotal   1h 34' 26''
Xop               100e classificat TTotal  1h 40' 54''

També van participar els nostres amics i companys de Fatigues amb les posicions:
Arnau Sugrañes 6e, Joan Carles Roselló 13e, Víctor Cavallé 19e, Ton Boqué 94e, Quim Morgades 127e. 
Totes aquestes posicions d'un total de més de 300 arribats.

Si voleu descarregar-vos les classificacions complertes clica a l'enllaç:


Si voleu veure la vostra foto de la cursa a peu, la podeu aconseguir en aquesta web:




Aquí començava el ball de bastons... S'ha de provar...


El moment més esperat... senders amunt i avall!


El Marc saludava a la seva admiradora num 1 l'Alba!

Gràcies també a les nostres dones Mercè, Mònica i Gemma i la canalla per acompanyar-nos i animar-nos. Gràcies a ells i elles donem tot lo millor de nosaltres.
En fi una bona jornada amb uns quants somriures i amb la sensació de que som uns triatletes de pa sucat amb oli, però amb esforç i molta fe!
Fins una altra!

Fotos: Gemma 
Text; Blogger.