divendres, 26 de juny del 2009

Pujada a Sant Joan. Pep Pons va recuperant la forma!

Un altre any quan la gent encara es treu les lleganyes de la son de la revetlla, es dóna el tret de sortida a la pujada a Sant Joan des de Montblanc que a més compta amb la 1ª pujada amb btt combinada.
Enguany els intrèpids atletes del Secae que van desafiar la son i la forta calor van recorrer en poc més de 50min els 9’5km que separen Montblanc de l’ermita de Sant Joan passant per la Nostra Trinitat.

En Pep que fa dies que ha tornat a les andades encara no havia recuperat el seu estat de forma habitual, però poc a poc l’entrenament a fet el seu fruit i ara ja s’estila com un dels homes forts del grup demostrant que les velles glòries no moren mai! Encara que s’hagués alçat a descarregar un camió de porcs a les 5 del matí va lluitar com un campió i va arribar el primer dels corredors del Cae que van participar.


En Toni amb una son de plors i bolquers va començar tranquil per acabar fort i tot i que va anar junt amb en Pep una bona estona, un canvi de ritme va fer que es quedés enrere a mitja cursa fins arribar al sender on va córrer a cor que vols fins arribar just darrera del Pep.


El Marc, va anar a fer la cursa conservadora. La seva feinada de mècanic-paleta-llauner l’ha impedit entrenar la meitat de la meitat del que hagués volgut. Tot i així va fer un exel.lent resultat i temps que tot i que queda lluny dels 50min que va fer l’any anterior ha demostrat que segueix estant allí per a suar dignament els colors del Club.
Després un bon esmorzar de pa amb tomaca, cafè i gotes i cap avall!

La Classificació va ser la següent:
1er Xavi Sauquillo amb 39’ 51’’
...
21e Pep Pons amb 50 38’’
22e Toni Morlans amb 50’ 48’’
51e Marc Martí amb 56 10’’

Fotos CAM
Text: Blogger