dijous, 14 de maig del 2009

Top Ten del Secae a la mitja Marató de Mont-Ral

El passat diumenge dia 10 de maig 2 atletes del SECAE vam participar a la 3ª edició de la mitja marató de muntanya de Mont.Ral.
El circuit constava de 21km i escaig per camins i corriols de la vora de Mont.Ral, baixant primer al Riu Brugent, Farena i després pujar cap al mas de la cadeneta, coll del Joanet, i la Roca foradada, punt culminant de la cursa, llavors els ritmes canviaven radicalment costa avall, passant pel camí Reial, pel Bosquet i l’Aixàviga acabant al camp de futbol bastant cansats. De bon començament un grup capdavanter va marcar un ritme que les perseguidors no vam poder seguir, això sí a un poca distància anàvem treballant la nostra cursa els atletes del SECAE.
Jo, el Toni pensant sempre amb la frase “arrencada de cavall, parada de Burro” vaig ser prudent i al principi fer una cursa conservadora, per que un cop a Farena afrontar la pujada amb totes les garanties… De fet el fet de que aquesta cursa començi baixant, fa que després la resta de la cursa sigui un infern per les cames, Però amb molta fe vaig anar tirant fins a la meta, quedant recompensat amb una novèna posició a mb 2h 02’ a uns 14 min del primer classificat, el nostre amic i company Germà Guarch.

En Pep Pons, després d’una llarga temporada de no entrenar per lesió, es va retrobar amb les seves bambes i el patiment de córrer en aquesta cursa de llarga distància que el va fer patir un xic, però que va defensar amb ungles i dents la 15ª posció que va aconseguir amb 2h 11’ .
Així doncs els dos Espluguins vam suar la samarreta de fibra de carboni que poc a poc ens va donant resultats cada cop més positius!

Els nostres amics del Masvirgili presents a les posicions capdavanteres no van fallar a l’ocasió i el Biel va quedar en la 4rta posició, un molt bon resultat tenint en compte que també surt d’una lesió!

No us espanteu! Encara no és el nostre Bernat! Poc a poc heu pogut anar seguint l’evolució d’aquest futur corredor del SECAE, Seguirà a la cursa de Montblanc encara de pre-temporada al ventre?