dissabte, 10 de gener del 2009

Meritòria 3a posició a la Copa Tarragona d'Orientació 2008

El passat divendres dia 9 de gener de 2009 es va fer entrega dels premis de la quarta edició de la Copa Tarragona de Curses d’Orientació. 

L'Orientació és un esport que consisteix en completar un recorregut, passant obligatòriament per un conjunt de punts de control (o fites) que estan prèviament marcats en un mapa. A cada punt si arriba amb l'única ajuda d'un mapa i una brúixola. El guanyador és el que completa el recorregut en el menor temps possible.
Actualment hi ha competicions a nivell provincial, autonòmic, estatat i mundial. Aquestes competicions es regeixen per una normativa internacional.
La Copa Tarragona és una competició provincial que consta de diferents curses per les terres tarragonines. Durant el 2008 es van realitzar curses als següents llocs:

Diumenge 17 de Febrer - Complex Educatiu 
Diumenge 9 de Març - Pont del Diable 
Diumenge 6 d'Abril - Els Pallaresos 
Diumenge 29 de Juny - La Mussara (Copa Catalana)
Dimecres 17 de Setembre - Casc Antic de Tarragona

La classificació general de Copa Tarragona dóna com a guanyadors als tres corredors que obtinguin la puntuació més alta en el 60% de les curses realitzades, segons estipula la normativa FCOC.
La puntuació per cursa es basa en la següent fórmula:
• El millor temps 100 punts. 
• La resta: Puntuació corredor = Temps del primer x 100 / Temps corredor.

El Jordi Guasch, membre de la SECAE que participa activament en aquest tipus de curses ha obtingut un molt bon resultat quedant en 3a posició de la classificació general en l’edició del 2008. Aquest resultat millora substancialment l’obtingut el 2007 en què va quedar en 14ena posició.

Per veure més informació podeu dirigir-vos a la pàgina del Club d’Orientació Montsant encarregat d’organitzar la Copa Tarragona.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona Jordi!! Sempre has estat un incondicional de les curses, millorant poc a poc i has demostrat que...qui sembra acuradament obté a la fi la seva recompensa...
salut

Anònim ha dit...

Gràcies Pàmies. És un honor poder rebre felicitacions d'aquell qui ha estat i encara es troba a l'elit en aquest tipus d'esports.
Això m'anima a continuar entrenant.

A reveure.

tavi ha dit...

osti nen!! moltes felicitats crak!! a aquest ritme no t'atraparem! No deixis d'entrenar que vas molt bé.
Ànimu i a per totes.