dimecres, 13 d’agost de 2008

2a Cursa de Muntanya a l'Ermita de Barrulles

Eren dos quarts de vuit del matí del dia 3 d'agost quan el Marc i la Mercè, l'Octavi i la MariCarmen (amb l'Ariadna) i el Guasch, sortiem de la Font Baixa per dirigir-nos a la població de Capafonts. Certa boira alta feia pensar que el dia no seria calurós però res més lluny de la realitat. Encara no haviem passat Vallclara, que el sol ja lluia amb tot el seu esplendor.

Tots haviem dormit poc i algú venia mig lesionat, tot i així, era un gran dia. Era el dia en què ens haviem de presentar amb la nova equipació de la Secció Excursionista.
Tot pujant ens va adelantar un Nissan X-Trail que no vam reconèixer fins arribar a Capafonts. Era el Carles (Asensio) que també venia a suar la samarreta. També faltaven el Toni i la Gemma que haviem quedat que els trobariem a Capafonts ja que el Toni treballava i pujaria directament des de Reus.
Tan aviat com vam arribar ens vam dirigir directament al punt de recollida de dorsals. Allí ja ens hi vam trobar amics i companys d'altres aventures, com el Jordi Pàmies i l'Anna. Tot i així, el Pàmies i l'Octavi correrien en representació del trailrunningmasvirgili.com .
Així doncs, vam tornar cap als cotxes per posar-nos la nova equipació i ens vam posar a escalfar.
Cinc minuts abans de donar la sortida, l'organització va fer un curt briefing, explicant el recorregut, els avituallaments i demanant-nos la reserva de forces per a la pujada final al poble.
Un cop tots assabentats, ens van donar la sortida.

Ens esperaven 9,3 km i 350 metres de desnivell a superar.

Hi havia participants d'alt nivell com en Just Sociats (campió del món en Sky Speed 2008 i membre de la Selecció Catalana de Curses de Muntanya). Ell i en Ricard Hierro van estirar la cursa des de bon principi i no van deixar les posicions capdavanteres fins al final. El Guasch va tenir una sortida explosiva (com sempre) però a partir del primer kilòmetre l'Octavi i el Toni es van posar pel seu davant. Més enrera hi anaven el Marc i l'Asensio. Tots ells van saber mantenir un ritme constant durant tota la cursa, cosa que els va permetre arribar en molt bona posició. En arribar, comparació de resultats i després d'hidratar-nos a més no poder, i de menjar tant com vam voler, ens vam treure la suor amb un bany a la piscina municipal. L'organització va ser excel·lent, millorant gairebé tots els errors de l'any anterior. Tips i contents vam tornar cap a casa, convençuts que l'any vinent no ens perdriem la cita amb Capafonts.

Els resultats finals estàn penjats a la web de la cursa. Però per anar fent boca ...

1er.- Just Sociats - 32:35
.....
60è.- Octavi Fossas - 43:31
71è.- Antoni Morlans - 44:29
93è.- Jordi Guasch - 45:57
97è.- Carles Asensio - 46:09
104è.- Marc Martí - 46:37

Text: Jordi Guasch
Fotografies: Gemma Roselló i Maria del Carmen Martín

3 comentaris:

Calixto ha dit...

quines xatis més guapes!!!!!

jeje

Toni

Anònim ha dit...

Encara te'n faràs alguna ....

Anònim ha dit...

Potser avui és el teu dia de sort ...