dimarts, 14 de març de 2017

Curs d'orientació Nivell 1 a càrrec del Marc Martí
 Dissabte a les 16h per convalidar amb el club les hores pràctiques del curs d´instructor d´excursionisme de la Feec, el Marc Martí organitza per tots els socis el primer curset d´orientació bàsic. 

Al curs hi participen 13 socis, el curs consisteix, la teoria es necessària abans de   poder agafar el mapa per poder saber com i perquè es fan així.

Després treballem diferents exercicis i treballem el mapa i la brúixola.

Diumenge al matí, quedem a les 8 del matí al pàrquing del Gatim, a part de tots els assistents del curs, també venen 4 socis més, el Josep Mª i la Filu, el Gili i el Joan Castro. La sortida pràctica, per poder assolir els coneixements de la classe teòrica, es a Vilanova de Prades, tenim la " sort " que la nit del divendres ha fet una bona nevada i ens suposarà, haver d´escurçar la ruta uns 2 km, el que ens anirà bé per poder gaudir del paisatge i per altra banda poder fer més exercicis pràctics.Durant tota la ruta es treballa el mapa i la brúixola i a veure la realitat reflectida al mapa.Ha estat un bon cap de setmana per aprendre, per les dos parts i un grup molt obert i amb moltes ganes d´aprendre.
Fins la propera

Text i Fotos: Marc Martí