dimecres, 5 de juliol del 2017

Barrancs de llegenda '17

Un any més una representació verd-i -blanca del CAE va anar a terres Montblanquines per gaudir de la duresa dels seus barrancs.
A les 7 de la tarda va sortir la 3 barrancs amb Castro, Marc M i Jordi Gil. El Jordi Arbós la nostra gazela encara lluita per posar a punt el seu bessó.
A les 19:30 sortida de la 2 Barrancs amb la nostra jove promesa Jordi Bel. La Cris lesionada no va poder participar i l'Eva i la Merche van ser baixes d'última hora... La van anar a provar massa!
A les 20h els més ràpids, els d'1 barranc amb la participació del nostre benjamí, el Marc Morató, que va fer molt bona cursa i va arribar en segona posició,  va ser l'únic podi Espluguí. Per poc, ja que el Gil va fer 4rt categoria.
La cursa 3 barrancs, la reina va començar força ràpid, el nostre amic Pàmies va tirar endavant i ben a prop el Marc que va sortir motivat! Radera ben a prop Gil i més enrera Castro. A l'avituallament Es van ajuntar Gil i Marc. En la baixada de l aPasquala, el Marc va caure donant-se un cop al colze i al al genoll i va haver d'afluixar. 
Gil cansat encara de la setmana passada a la Vall d'Hecho, va fer un bon paper quedant 4rt de la categoria. i més tard va arribar el jose àngel.

El Jordi Bel, va fer un paperàs. Era un dels reptes de la temporada i el va superar amb escreix. Fa pocs dies feina tenia a poder córrer a les pujades i a dia d'avui ja el tenim fet un trail runner.

 Us deixem aquí la classificació de la 3 barrancs.