dilluns, 13 d’abril del 2009

Mitja Marató de la Calçotada i Cursa del Calçot

Després d’un dissabte plujós, el diumenge 29 de març es va cel•lebrar la 8a Mitja Marató de la Calçotada i la 1a Cursa del Calçot a la ciutat de Valls. Amb una afluència de gent cada cop més gran, aquest any es van aconseguir superar els 650 inscrits entre les dues competicions.
El Ramon Solé, del Club Atlètic Espluguí, va participar a la Mitja Marató realitzant un magnífic temps de 1:33:07, a una mitjana de menys de 4 minuts i mig per quilòmetre, fet que el va permetre creuar la línia d’arribada dins els 100 primers corredors.El Jordi Guasch, per altra banda, va recórrer els gairebé 11,5 km de la Cursa del Calçot, a 4:24 el quilòmetre, realitzant un excel•lent temps de 50:32 que el va permetre acabar en una molt bona 33a posició de la general i 14è de la seva categoria.Bons temps pels corredors del CAE que, com el vi, milloren amb l’edat.
Més informació a Mitja Marató i Cursa del Calçot de Valls.